luni, 9 ianuarie 2017

Ofticată rău Codruţa Kovesi azi

foto: luju.ro
Nu comentez, nu comentez, nu comentez, cam atât a ştiut madam Luluţa să răspundă azi la întrebările incomode ale ziariştilor. Ofticată rău, face mofturi când e vorba de denunţuri la adresa ei. Păi, bine cucoană, de ce denunţurile altor infractori au fost şi sunt bune, iar cele ale lui Ghiţă nu sunt? Te ştii cu musca pe căciulă, ai? 
Ca tacâmul să fie complet, baschetbalista ne mai anunţă că a depus reclamaţii peste tot, cum că vezi domne, i se distruge reputaţia. Vrea represalii, probabil că speră ca CNA, de exemplu, să interzică difuzarea de informaţii despre casetele lui Ghiţă şi comentariile despre acestea. Dacă se ştie însă nevinovată, machea de ce nu depune o plângere penală sau civilă, aşa cum ni se spune că trebuie să procedeze orice cetăţean? 
Ar mai fi ceva, în ţările care au oameni cinstiţi în conducerea la vârf, cei cu competenţa necesară ar fi suspendat-o de mult din funcţie pe Kovesi, până la lămurirea acuzaţiilor ce i se aduc. Deocamdată, la noi asta se dovedeşte a fi încă utopie. 

2 comentarii:

  1. monica macovei:Amnistie si MCV. Daca le iese, ne vom trezi incolonati, in drum spre o „Siberie”
    PSD pregateste eliberarea politicienilor condamnati, imposibilitatea pedepsirii cu inchisoare a celor aflati acum in ancheta sau in curs de judecata …”____________————–______________
    Nici un sobor de popi nu ar canta atat de frumos precum macoveica, insa ea „uita” ca ea insasi a fost creatoare a imensei coruptii din Romania, dand un nup celui mai important caz de coruptie, blocand dosarul Flota pe motive  politice si de cumetrenie , cat si -desigur- primind si ea ceva arginti, aruncati in scuipatoare…Tocmai de’asta latra acum, findca-i este frica, ca dragnea s-ar putea -ca razbunare, nu de dragul justitiei- sa atace si acest subiect…Spre ce se indreapta Romania este-altfel- clar, singura salvare este bomba atomica politica si administrativa***, pe care numai NATO o mai poate detona, prin generalii (si alti delegati la NATO) si conectiile lor din tara, din Armata, Politie, Justitie, etc. Dar si aceasta actiune, are un timp limitat, chiar foarte limitat…(*** adica „Lovitura de Stat”, arestarea celor 4-5 mii de banditi de la varf , urmata simultan de toate programele expuse de mii de ori, in acesti ultimi 10 ani)(LevSt.)

    RăspundețiȘtergere
  2. in alte tari (respectabile) cei abilitati sa demita o asa persoana, sunt ei integri si-si pot permite si legal si moral sa intreprinda acel lucru, la noi cine are calitatea morala sa faca asa ceva, cand toti mai-marii natiei sunt banditi deja dovediti, lupta lor se da pentru a subjuga Justitia si a-i lasa pe ei liberi "la furat"(talharit in toata regula)...E destul de posibil ca aceasta Laura sa nu fie prea innocenta, insa cu alde dragnea, cred ca biata de ea se va face frate cu codru si va intra in haiducie, sau va pleca cu pluta pe Dunare...(LevSt.)

    RăspundețiȘtergere