vineri, 24 august 2012

"Blatul" de la CCR

Mi-am adus aminte de ceva interesant, petrecut în şedinţa CCR din 14 august 2012, când s-a discutat vestita"erată". Mi s-a pus pata şi nu m-am lăsat până n-am găsit dovezile că Aspazia vându-se deja "meciul". Pentru că uite cu ce erau pline fluxurile de ştiri în jurul orei 15.00:
Şase dintre judecătorii de la Curtea Constituţională a României şi-ar fi dat acordul pentru transmiterea eratei CCR la Monitorul Oficial, au declarat, marţi, surse din interiorul Curţii.
Conform surselor citate, preşedintele CCR, Augustin Zegrean, înainte de a trimite erata la Monitorul Oficial, şi-ar fi sunat colegii membri ai Curţii. Sursele citate au susţinut că şase dintre judecătorii constituţionali şi-ar fi dat acordul pentru transmiterea eratei către Monitorul Oficial. ...

...UPDATE (15.00) CCR: Sase judecatori si-ar fi dat acordul ca erata sa fie transmisa la Monitorul Oficial
Sase dintre judecatorii de la Curtea Constitutionala si-ar fi dat acordul pentru transmiterea eratei CCR la Monitorul Oficial, au declarat, marti, surse din interiorul Curtii. Conform surselor, presedintele CCR, Augustin Zegrean, inainte de a trimite erata la Monitorul Oficial, si-ar fi sunat colegii membri ai Curtii. Sursele citate au sustinut ca sase dintre judecatorii constitutionali si-ar fi dat acordul pentru transmiterea eratei catre Monitorul Oficial.


14 Aug 2012 ... Hotărârea privind erata a fost luată în condiţiile în care 6 dintre cei 9 judecători cunoşteau conţinutul acesteia şi au fost de acord cu ea.
www.rtv.net
www.rtv.net/surse-ccr-a-discutat-daca-decizia-de-invalidare-a-referendumului -se-poate-lua-cu-5-voturi-din-9_40149.html


...Hotărârea privind erata a fost luată în condiţiile în care 6 dintre cei 9 judecători cunoşteau conţinutul acesteia şi au fost de acord cu ea. ...

...14.30 - Romania TV informeaza ca, potrivit unor surse, 6 dintre cei 9 judecatori stiau despre continutul eratei, acestia fiind informati telefonic de catre presedintele Augustin Zegrean, atat cu privire la continut cat si la modalitatea de trimitere la MOfSingurii care nu au stiut ce se intampla au fost judecatorii Predescu, Toader si Gaspar.

...UPDATE 2: Şase dintre judecătorii Curţii Constituţionale a României (CCR) consideră că erata a fost trimisă în mod legal. Preşedintele CCR, Augustin Zegrean, ar fi obţinut acordul celor şase să trimită erata spre publicare în Monitorul Oficial, potrivit Realitatea TV. ...

Cred că e clar acum cine era al 6-lea de care avea nevoie gaşca băsistă de la CCR.Dacă-mi aduc aminte bine, Aspazia era pe litoral cu şeful CCR în perioada respectivă, nu?
Numai că madam Aspazia, care se isterizează acum alături ce ceilalţi 5 mafioţi băsisşti din CCR în legătură cu aşa-zise denigrări şi presiuni, ar face bine să ia aminte la videoclipul de mai jos (culmea e că arată exact cam cum se comportă unii din familia băsistă, când li se pune pata):
Şi să nu uite Aspazia, Zegrean@co că totuşi va veni şi ziua asta, pentru cei de al căror vot şi-au bătut joc şi care nu au făcut "blaturi":
P.S. Apropo, dintre membrii CCR, care e invitat la marea nuntă din 01.09.2012 din "famiglia " băsistă?