miercuri, 18 ianuarie 2012

CRAIOVA - SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE: Comunicat

CRAIOVA - SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE: Comunicat: COMUNICAT FACEM APEL CĂTRE TOȚI MILITARII ÎN REZERVĂ ȘI RETRAGERE, MEMBRII SAU NU AI SCMD DOLJ, SINDICATE, ORGANIZAȚII NEGUVERN...

Cinste protestatarului singuratic!

Nu ştiu cum au făcut, dar televiziunilor băsiste (cărora le-am pierdut numărul de mult deja) le-a scăpat "ideea" de a transmite "adevăratul" interes al cetăţenilor din mediul rural faţă de proteste. Să-şi fi dat seama până şi ele că de data asta e groasă rău şi nu ţine să prezinte dezinformări cu "săteni care preferă să meargă la o bere la bar"?
A ieşit în stradă după ce a văzut miile de protestatari din toată ţara la televizorul unui vecin – el nu are şi, chiar dacă ar avea, locuinţa sa nu are curent electric. „Nu-mi convine, ne-au promis locuri de muncă. Murim de foame, suntem în 2012 şi n-are niciun rost, numai în junglă mai trăiesc oamenii aşa. Au murit oameni la Revoluţie să ne fie bine!”, îşi justifică Nicolae Praţa protestul, într-un interviu pentru citynews.ro. 
„Eu vreau să fac parte dintre cei care vor o schimbare", a adăugat bărbatul, care lucrează ca mecanic. El spune şi de ce este el singurul protestatar din Baia de Arieş: "Nu vor să iasă pentru că nu vor să aibă alte neplăceri. Degeaba îi chemi, li-i frică de amenzi, aşa e aici”
Inspiraţi de protestul său, câţiva tineri din Baia de Arieş i s-au alăturat, în cele din urmă. Pe Youtube şi Facebook, românii au avut numai cuvinte frumoase despre protestul lui Praţa. "Eu personal îl apreciez, a avut curajul să iasă SINGUR în faţă şi să protesteze!", spune unul dintre utilizatorii Youtube.
Baia de Arieş este un oraş cu puţin peste 5.000 de locuitori, din judeţul Alba.

Ce zici, Băse? Iarna nu-i ca vara, nu?

Vara le plăceau astfel de mitinguri lui Băse&co, care imediat ieşeau la TV să dea declaraţii cu privire la ce se întâmpla la mitinguri:
Eeee, dar veni ianuarie 2012 şi se schimbă decorul! Ce zici, Băse, de ce nu vii în pieţe cu Piticul, Nuţi, Eba, Roberta, Cotoi, Nasul, Pinalti şi restul târlei şi să-i inviţi la un dans al pinguinului pe oamenii aceştia?
Şi dacă nu vreţi pe dansul pinguinului, atunci poate ne inviţi pe melodia asta:
  

De azi avem "dialog"?

Cică de azi guvernanții încep dialogul. Ba cu opoziția, ba cu societatea civilă, ba cu sindicatele și patronatele ș.a.m.d. Machea în ce limbă vor vrea să dialogheze cu "viermii, inculții, derbedeii, nevrozații, mahalaua imbecilizată de televiziuni,ciumpalacii"? Dar și mai important cred că va fi de văzut care va fi durata "dialogului", fac pariu că Boc&co vor bate recordul stabilit de ministrul ăla cu jacuzzi pe timpul cât a asigurat votarea la Paris pe când era ambasador! Parcă-i văd, "ciocu mic, că noi suntem la putere", nu? Sau vor merge pe recenta procedură 
pusă în aplicare de "stăpânii străzii"?