joi, 10 noiembrie 2011

Col.(r) Ec. Ioan Mişu Naon: Singura soluţie

marți, 8 noiembrie 2011

Singura solutie





Biroul Operativ al Filialei 1 Craiova

Lecţie de cum să faci sluj în faţa ministrului Oprea

miercuri, 9 noiembrie 2011

Obedienta sau senilitate? - scrisori ale ANCMRR catre partidul traseistilor si fripturistilor politici - UNPR

Va prezentam mai jos ”Vocea ramolismentului nationale”!...
Declaratii incredibile au ""emanat"", din nou, de la creierele instelate din conducerea ANCMRR. Evident, pe ritmul ""Stima noastra si mandria/ Boc, Basescu, Romania!"". De dragul conducatorului iubit, dar si a mult stimatului si nepretuitului ministru al Apararii ... intereselor UNPR, buretii de demnitate si de onoare ai ANCMRR-ului cer tuturor camarazilor sa faca sluj in fata Puterii si sa puna umarul la desfiintarea SCMD, sprijinind eforturile cozilor de topor ale acestuia, care au redeclansat latratul la Luna, dupa Consiliul National al Reprezentantilor SCMD, in speranta ca-si vor binemerita gradele de asistati in rezerva promise pentru 1 Decembrie.
Va prezentam si dvs. produsele matretii care tine loc de creier, ca sa stiti cu cine aveti de-a face, cu speranta ca liderii celorlalte ONG-uri ale rezervistilor de la MI, SPP, STS, SRI, SIE, SIPA, etc. sunt mai ancorati in realitate si mai cu picoarele pe pamant.
In rest, Dumnezeu sa-i ierte, ca nu stiu ce fac!...
In contrast cu indivizii care semneaza ”Biroul Permanent”, cu jena, in ceea ce-i  priveste, inca intebandu-ma cum Dumnezeu au detinut astia functii de comanda candva, imi asum raspunderea si semnez.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU




Certificat Energetic - obligatoriu pentru cei care fac tranzactii imobiliare

Vrei sa faci tranzactii imobiliare? Atunci ai neaparata nevoie de un certificat energetic. De ce? E obligatoriu prin lege dar si necesar!

Un certificat energetic e obligatoriu pentru ca: “Pentru orice tranzactie de vanzare-cumparare, inchiriere sau receptionare a unei cladiri noi, fie ea cu destinatie rezidentiala, cladire de birouri sau depozit, conform legii 372/2005, incepand cu 1 ianuarie 2011 ai nevoie de un Certificat Energetic.”

Si e necesar deoarece atesta cat de eficienta este sau nu o cladire in consumul resurselor – combustibil, energie electrica, energie termica – pentru a oferi conditiile optime de functionare.

Un certificat energetic poate contribui decisiv la imbunatatirea performantei energetice a unei cladiri. Si, de ce nu, la o reabilitare termica a acesteia!

Daca nu stiti ce este performanta energetica, vizitati acest link.

Performanta energetica se refera la tot ceea ce implica o buna functionare a cladirii: incalzirea termica a incaperilor, incalzirea apei pentru consum, racirea, ventilarea, iluminatul sau orice alte utilitati.

Acum, ca ati inteles de ce e necesar certificatul energetic si care sunt cele 7 clase energetice ale unei cladiri, va recomand sa apelati cu incredere la site-ul www.avizareenergetica.ro.