joi, 8 septembrie 2011

Când ai boala "colecţiilor"

Colecţionează actuala Elena a României titluri de cetăţean de onoare la fel cum strângea cea de dinainte de 1989 titluri de Doctor Honorius Causa. Oare şi sfârşitul o fi identic?
P.S. Oare care o fi mai mare, numărul titlurilor deţinute de tanti Nuţi sau cel al poşetelor şi genţilor de marcă pe care le etalează?

Hoţul tot hoţ rămâne

Când esti membru al unui partid care funcţionează ilegal, cu ce te poţi ocupa în Parlamentul României încă din prima zi de mandat? I-a să-l vedem în acţiune pe cel care ne povestea cum plângeau şi-l pupau ţăranii în recenta campanie electorală pe care a desfăşurat-o în judeţul Neamţ:
Băi nesimţitule, pentru tine a vota la două cartele e ca şi cum te-ar ruga un vecin să-i uzi şi lui florile din apartament cât e plecat în concediu? Asta să înţelegem din explicaţia pe care ai dat-o cu privire la fapta comisă?

Ce înseamnă de fapt comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare?

PDL a anunţat recent intenţia sa de a suprapune alegerile locale cu cele parlamentare din 2012, prin amânarea localelor cu cinci sau şase luni. După anunţurile de până acum, data orientativă a alegerilor comasate ar fi 18 noiembrie 2012. Această măsură presupune ca mandatele aleşilor locali să fie prelungite cu cinci sau şase luni, prin modificarea Legii administraţiei publice locale şi a celei a alegerilor locale. Eşti de acord cu comasarea alegerilor locale şi parlamentare?
http://spunesitu.adevarul.ro/Politic/Dezbateri/Esti-de-acord-cu-comasarea-alegerilor-locale-si-parlamentare-8904